Cautare

4796 de rezultate pentru "accidente rutiere 20 11 2009 in suceava" (3.20 secunde)
Adeptii platformei liberale Stolojan-Stoica si liderii PNL au continuat si in weekendul care a trecut razboiul declaratiilor.
Parlamentarii PSD vor cere in plenul Parlamentului ca, la motiunea de cenzura pe care formatiunea o va depune, sa fie aprobata procedura de vot deschis, prin ridicare de maini. In cazul in care sistemul acesta nu va fi acceptat, ei vor cere vot cu bile la vedere.
Deputatul PNL de Suceava, Mihai Sandu Capra, a declarat, vineri, ca PDL a ajuns in situatia hilara sa voteze impotriva propriilor amendamente la legea bugetului pentru 2008, doar pentru a arata ca face opozitie.
Prefectul de Suceava, Alexandru Baisanu, a declarat joi ca in o suta de localitati sucevene din cele 114 au fost inregistrate migratii politice ale alesilor locali cu ocazia depunerii candidaturilor pentru alegerile locale de la 1 iunie, in aceasta situatie fiind 17 primari si 30 de viceprimari.
Sambata dupa-amiaza, cu mic, cu mare, pesedistii s-au adunat in fata sediului municipal al partidului pentru a incarca cele 22 de tone de ajutoare intr-un autotren cu destinatia Moldova.
Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, IPS Pimen Suceveanul, a salutat, vineri, initiativa Consiliului Judetean Suceava de a lansa proietul "Turism religios in Bucovina", dar a criticat clasa politica pentru ca refuza din "motive mincinoase" sa retrocedeze padurile Bisericii din Bucovina.
Presedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, a declarat, miercuri, ca PSD spera ca dupa alegerile parlamentare nu va avea nevoie sa faca aliante pentru realizarea majoritatii si ca este posibil sa se alieze doar cu parlamentari ai minoritatilor nationale.
Parintii unui politist care a fost gasit impuscat in cap, in incinta postului de politie Hartop, judetul Suceava, ii acuza pe adjunctul sefului IJP Suceava, comisar-sef Victor Tauciuc, si pe seful de post din localitate, agentul-sef Gheorghe Biserica, ca au pus la cale uciderea acestuia.
Desi presupune multa migala, totusi in cativa ani poate fi recuperata investitia facuta la inceput. Mesterii de la noi au incredere in propria lor afacere, dovada fiind si sumele pe care le obtin anual din vanzarea produselor din ceramica.
Doua firme austriece vor construi din 2006 in judetul Suceava mai multe fabrici de prelucrare a lemnului, valoarea totala a investitiei depasind 500 de milioane de euro, informeaza „Monitorul de Suceava“, care-l citeaza pe prefectul judetului.
"Sa salvam zona montana a Romaniei!" Textul declaratiei politice il puteti citi in continuare: ... 1 Suceava in care imi desfasor activitatea ca senator, se afla intr-o zona preponderent montana, cu frumuseti, bogatii si oportunitati deosebit de generoase dar si cu probleme, la fel de numeroase, specifice acestor tinuturi.
Paius are in continuare probleme la umar. ... Cartilajul ramane rupt, e o instabilitate articulara, se poate lucra in continuare. ... Handbalistul nu stie daca va redebuta cu Bucovina Suceava sau isi va amana revenirea pe teren. ... Dar nu vreau sa-mi pun in pericol umarul.
Google Romania va afisa pe 1 Decembrie un logo special desenat de Iasmina Maria Raceanu Google a anuntat castigatorul primei editii a concursului Doodle 4 Google in Romania.
Stela Lucaciu din Suceava este o prezenta constanta a targurilor Piata taraneasca organizate in curtea MTR.
Nicolai Drajmici din comuna Vatra Moldovitei, satul Paltin, judetul Suceava, participa zilele acestea la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
8), in cadrul programului Ziua Adolescentilor.
Calugarii de la manastirea Sihastria Raraului din Suceava, acolo unde a stat in noaptea de 14 spre 15 februarie Iulia Ionescu, eleva de 15 ani de la Colegiul Sava din Capitala, au postat pe contul de socializare al lacasului de cult o scurta relatare a celor intamplate.
Este situata in satul cu acelasi nume, la 36 km de Suceava si la numai 4 km de centrul orasului Gura Humorului. ... Biserica a fost ridicata in anul 1488 in numai 3 luni si 3 saptamani ceea ce constituie un record pentru acea vreme.
Cele mai multe sunt din Suceava si Bucuresti. ... Cele mai multe cadre medicale infectate sunt la Suceava, respectiv 462, si la Bucuresti, 149 de cazuri. In aceasta dimineata, doi pacienti si o asistenta medicala au fost confirmati cu COVID-19, la Spitalul Fundeni.
Un hot a fost prins in flagrant de politisti in timp ce dadea o spargere intr-o locuinta din municipiul Suceava.
google-analytics.com